Skip Ribbon Commands
Skip to main content
SharePoint
4.2.2016.
Промене у ИО и „ЕПС Снабдевању“
Одлуке НО и ИО ЈП ЕПС

​Надзорни одбор Јавног предузећа „Електропривреда Србије" донео је одлуку да од 1. фебруара Драган Јеремић обавља функцију извршног директора за послове снабдевања електричном енергијом. Извршни одбор ЕПС-а именовао је Милену Радивојевић за директора „ЕПС Снабдевања".

Јеремић је од јула 2015. године био директор привредног друштва „ЕПС Снабдевање", а од јануара до јула 2015. године в. д. директора „ЕПС Снабдевања". Од октобра 2012. године до јануара 2015. године био је на челу Дирекције ЕПС-а за информационо-комуникационе технологије. Јеремић је водио пројекат увођења SAP система у оквиру „Електропривреде Србије" за шта је ЕПС добио престижну „Награду за изврсност" у конкуренцији више десетина пројеката номинованих у 14 земаља.

Драган Јеремић има дугогодишње искуство у управљању и организацији у веома значајним компанијама, а учествовао је у реализацији и примени решења за домаћи платни промет, као и за уговарање и реализацију банкинг система у 28 банака у Србији, Словенији, Босни и Херцеговини и Црној Гори. Заслужан је и за примену решења билинг система за мобилну и фиксну телефонију у „Телекому Србија", уговарање и руковођење пројектом реализације пројекта банкинг решења у СВКБ банци Самара у Русији.

Милена Радивојевић је дипломирани економиста са великим оперативним искуством, а у систему ЕПС-а ради више од 15 година. Од 2000. до 2013. године радила је у некадашњем привредном друштву за дистрибуцију електричне енергије „Електросрбија" и то на пословима шефа службе за економско-финансијске послове и руководиоца Сектора за економско-комерцијалне послове. Две године је била директор за пословни систем, а потом и руководилац Сектора за трговину електричном енергијом и Директор дирекције за економско–финансијске послове у „Електросрбији". Од августа 2013. године Милена Радивојевић обављала је послове директора Дирекције за финансије и администрацију у „ЕПС Снабдевању".