Skip Ribbon Commands
Skip to main content
SharePoint
28.5.2014.
Купци којима је поплава уништила објекте неће добити рачун за мај
Попуст за плаћање априлског рачуна продужен до 31. маја

​(Београд, 28. мај 2014. године) Електропривреда Србије“ је данас одлучила да неће испостављати рачун за мај купцима којима је поплава уништила објекте у којима станују и мерна места преко којих се обрачунава утрошена електрична енергија.
ЕПС је, такође, одлучио да, имајући у виду актуелну ситуацију условљену поплавама, свим купцима електричне енергије на јавном снабдевању помери рок за плаћање априлског рачуна на 31. мај. То значи да ће сви купци из категорије домаћинства који уплате свој рачун до 31. маја остварити право на попуст од пет одсто.
Шалтери за уплату рачуна за електричну енергију у привредним друштвима за дистрибуцију у суботу 31. маја радиће дуже од уобичајеног радног времена како би сви купци могли да остваре право на попуст.
Због последица поплаве, током које је и ЕПС претрпео велику штету чије ће санирање трајати дужи временски период, Надзорни одбор Јавног предузећа „Електропривреда Србије“ свим купцима упућује апел да што рационалније користе електричну енергију како би се одржала стабилност снабдевања грађана и привреде Србије.

Послови односа с јавношћу ЈП ЕПС